12 8888 6666 info@sitename.com

Spaans vastgoed

Appartment kopen in Spanje? Op zoek naar Spaans Vastgoed een moderne woning of een Spaans onroeren goed makelaar die u kan begeleiden in uw eigen taal en voldoende ervaring kan voorleggen? Zoek niet verder. MedVilla Spanje is één van de grootste makelaars voor Spaans vastgoed aan de Costa Blanca en Costa Calida

Spaans Vastgoed

Onze aanbod aan huizen in Spanje bevat tal van nieuwbouw appartementen, nieuwbouw villa’s alsook herverkoop woningen onder de Spaanse zon. Bent u geïnteresseerd om te investeren in Spaans vastgoed? Dat kan bij ons!

Waarom investeren in Spaans Vastgoed

Waarom zou u uw spaarcenten investeren in Spaans vastgoed? Veel vastgoedinvesteerders en spaarders die op zoek zijn naar meer en beter rendement deden het u voor en ze hadden hier goede redenen voor: 

Spanje heeft een ideaal investeringsklimaat door de crisis voor Spaans Vastgoed.

De financiële crisis heeft geknaagd aan de Spaanse vastgoedprijzen en toch hebben de huurprijzen tot op vandaag stand weten te houden.

Voor beleggers uit het buitenland levert dit een gunstig investeringsklimaat op. Zij krijgen maandelijks een mooi rendement terwijl ze stukken minder voor hun Spaans vastgoed betalen dan voorheen,…en de vastgoedmarkt is goed aan het herstellen in Spanje! tuinmeubelen

Vele investeerders waaronder heel wat Belgen gingen u reeds voor.

Buitenlandse investeerders schreven in 2017 ongeveer 21% van alle Spaanse vastgoedtransacties op hun naam. De Belgische beleggers investeerden er in verhouding met het bevolkingsaantal het meest. Dat hoeft u niet te verwonderen want Belgen hebben doorgaans een goedgevulde spaarpot en de vastgoedprijzen in Spanje liggen aanzienlijk lager dan in ons land en daarbovenop krijg je er de Spaanse zon gratis en
table de jardin bij. 

Aantrekkelijke Spaanse cultuur en veel zon

Spanje is een land met uiteenlopende culturen, eetgewoonten en talen. De rustige vissersdorpen in Galicië staan in schril contrast met het bruisende nachtleven in de hoofdstad Madrid, Barcelona en vele andere grote steden in Spanje. Dit maakt van het zalige zuiden een aantrekkelijke plaats voor toeristen,…dus ook voor investeerders in onroerend goed!

Voordelen bij aankoop en doorverkoop van Spaans vastgoed

Een vastgoed in Spanje is op bepaalde vlakken stukken voordeliger dan in België. Door het “dubbel belastings-verdrag”, welke bestaat tussen Spanje en België, kan enkel het land waar de woning staat de belastingen innen. De Spaanse belasting is stukken lager dan de Belgische.

Ook is de Spaanse overheid bevoegd om uw meerwaarde te belasten. Het goede nieuws is dat het bedrag van meerwaarde de helft minder is dan in België! De kosten met betrekking tot het onroerend goed in Spanje zijn ook voor vennootschappen fiscaal aftrekbaar. sleutel op de deur bouwen

Er zijn nog voordelen aan investeren in Spaans vastgoed.

We sommen er nog enkele op. Nu beleggen in Spaans vastgoed is het ideale moment!

  • ​De financiële crisis heeft aan de Spaanse vastgoedprijzen geknaagd. Toch hebben de huurprijzen tot vandaag stand weten te houden. Voor beleggers levert die situatie een gunstig investeringsklimaat op. U betaalt als belegger door de prijs-terugval stukken minder en bovendien blijft het vastgoed aan de Spaanse kust erg in trek.
  • De woningprijzen hebben hun dieptepunt gekend in 2013 en zijn vanaf 2014 licht beginnen te stijgen. Zoals eerder voorspeld blijft de stijging toenemen daar de vraag steeds groter wordt. De boodschap is duidelijk: nu investeren is het ideale moment daar de zekerheid er is en nog nu steeds interessant qua belegging door de lage prijzen.

Kom zeker eens langs bij MedVilla om informatie te winnen. Onze deur staat alvast voor u open. Als één van de grootste makelaar kan MedVilla teren op jarenlange ervaring en professionaliteit om u op de best mogelijke manier op weg te helpen naar het verwerven van Spaans vastgoed.

MedVilla uw partner voor de begeleiding bij de aankoop van huizen te koop in Spanje alsook appartementen te koop in Spanje. Beveilig je spaanje villa en klik hier voor een overzicht van alarmsystemen.

Met een kantoor in Haaltert (Aalst) België, een kantoor in Ingelmunster (Roeselare) Belgie en een kantoor ter plaatse in Aspe & La Romana (Alicante) Spanje alsook een vertegenwoordiger in Rotterdam Nederland voldoen wij aan de behoeften van al onze klanten.

Tags – PicknicktafelLits enfantkinderbettTable pliante