12 8888 6666 info@sitename.com

Wilt u uw woning verhuren via een professionele makelaar?

Heb jij een huis of appartement dat je wilt verhuren? Of denk je erover na om iets te kopen voor de verhuur? Een huis verhuren via een makelaar is een slimme en veilige manier om in vastgoed te investeren. Je hebt vast weleens horrorverhalen gehoord van mensen die zónder een verhuurmakelaar een huis hebben verhuurd. Huurders die er een puinhoop van maken bijvoorbeeld. Dat wil je zelf natuurlijk niet meemaken. Daarom lees je in deze blog meer over de grootste voordelen die het inschakelen van een verhuurmakelaar met zich meebrengt.

Allereerst: een huis verhuren via de makelaar lukt altijd sneller dan wanneer je zelf huurders moet zoeken. Dit komt vooral door het uitgebreide netwerk van een verhuurmakelaar. Zo wordt jouw woning niet alleen op de eigen website gezet, maar ook op die van bekende aanbodswebsites met wie hij samenwerkt – Woning verhuren Laren. Daarnaast heeft een verhuurmakelaar vaak intensief contact met relocate agents, grote bedrijven in de buurt met internationaal personeel en expatnetwerken zoals in Eindhoven. Hierdoor is jouw woning vaak al snel verhuurd! Wel zo fijn, want aan lege huizen valt natuurlijk niets te verdienen.

Hogere huuropbrengsten is misschien wel het meest aantrekkelijke voordeel van het verhuren van een huis via de makelaar. Hoe dat zit? Dat is simpel: een verhuurmakelaar kent de markt door en door. Hij weet dus ook wat de optimale verhuurprijs voor jouw vastgoed is. Zet je de prijs te hoog in, dan is de kans op langere leegstand groot. Zet je te laag in, dan loop je elke maand inkomsten mis. Omdat de verhuurmakelaar een grote klantenkring heeft, de juiste klanten weet te vinden en gerichte marketingacties doet, geniet jij van de meest optimale huuropbrengsten.

Er zijn een heleboel regels waar je als verhuurder aan moet voldoen. Verder heb je misschien zelf nog persoonlijke wensen waaraan jij wil dat het huurcontract voldoet.   J-Line Lantaarn kaars  Maar wat mag wel, en wat mag niet? Het uitzoeken van alle kleine lettertjes en regels, is een flink karwei. Door je huis te verhuren via een makelaar, wordt je begeleid door een deskundige verhuurmakelaar. Hij weet precies wat je wel en niet contractueel vast kunt leggen en hoe de wetgeving omtrent verhuur in elkaar zit. Geloof ons: daarmee voorkom je een heleboel problemen en ellende die je door zelf te verhuren riskeert.

Verhuurmakelaar

De nachtmerrie van elke huiseigenaar is een ‘foute huurder’: huurders die niet met de goede intentie huren. Ze betalen slecht of niet, voeren illegale activiteiten uit in jouw woning of onderverhuren de woning. Door de gedegen ervaring van de verhuurmakelaar herkent hij een ‘foute huurder’ meestal al in één oogopslag – Huurwoning Hilversum. En valt dit in het eerste gesprek nog niet op, dan komt het gegarandeerd in onze uitgebreide screening naar voren. Weetje: in Eindhoven en omgeving wordt veel aan expats verhuurd, een zeer betrouwbare en aantrekkelijke doelgroep voor verhuur.

De verhuurmakelaar regelt het beheer en de service die hoort bij het verhuren van een huis. Al het contact loopt via de verhuurmakelaar, dus niet direct met de verhuurder. Onze servicedienst is bijvoorbeeld alle dagen van de week tussen 8:00 uur tot en met 22:00 uur bereikbaar. Hier kunnen huurders terecht met hun vragen en problemen. Er staat dan ook altijd een serviceverlener klaar om de huurder te helpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de huurder zich buitensluit of dat de waterleiding lekt. Maar ook wanneer er sprake is van betalingsachterstanden, wordt dit door ons direct gesignaleerd en ondernemen we actie.

Makelaar

Een verhuurder wil geen leegstand. Leegstand betekent namelijk dat er geen inkomsten zijn. De verhuurmakelaar realiseert een minimale leegstand door presentatie op de juiste websites, een uitgebreid netwerk, een grote variatie aan klanten en goede vindbaarheid online. Natuurlijk zorgt de verhuurmakelaar hierbij ook voor een aantrekkelijke visuele presentatie van de woning.

Hierboven geven we slechts een greep uit de voordelen die een verhuurmakelaar jou biedt. Bij Stoit Groep zijn we gespecialiseerd in het verhuren van huizen en appartementen. Dus wil jij jouw huis verhuren via een makelaar? Neem dan zeker met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en zorgen voor een snelle verhuur van jouw huis. Verhuurmakelaar Hilversum. Meer weten over onze ? Bekijk dan ook de rest van onze website.

Door het gebruik van de NVM Woontoets voorkomt de NVM-makelaar zoveel mogelijk dat u in zee gaat met personen die achteraf niet betalen, geld witwassen of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelen. Neem geen risico en schakel bij verhuur van jouw eigendom een NVM-verhuurmakelaar in

Als je een woning wilt verhuren via een makelaar of bemiddelaar (intermediair) krijgt je te maken met bemiddelingskosten. Woning verhuren Laren  Maar welke kosten mogen wel en niet worden gerekend?

Huis Verhuren Hilversum

Wilt u uw woning verhuren via een professionele makelaar? NL en WONEN is als verhuurmakelaar ervaren in de tijdelijke en langdurige woningverhuur en assisteert u graag bij het vinden van huurders die tijdelijk of voor langere tijd bij u willen huren – Woning verhuren Bussum. U geeft aan wanneer en op welke manier u uw woning wilt verhuren en wij zorgen er als verhuurmakelaar voor dat alles voor u wordt geregeld! Wij bemiddelen in zowel zelfstandige woonruimtes (appartementen, studio´s en eengezinswoningen) als onzelfstandige woonruimtes (kamers) in iedere prijsklasse. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Wanneer u geïnteresseerd bent om uw koophuis of andere woonruimte te verhuren, dan komt één van onze verhuurmakelaars vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met u te maken en de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs gebaseerd op het huurpuntenstelsel en de markt en over mogelijke veranderingen die aangebracht kunnen worden om een snelle verhuur te bevorderen. Makelaar Laren. Tijdens de opname nemen wij uw woning op en schakelen wij een professionele fotograaf van ons kantoor in. De foto’s zullen worden geplaatst op onze website en de websites van partnerorganisaties zoals Pararius, , huurwoningen.

Appartement Huren

Naast de particulier, zijn expats en professionals een zeer belangrijke groep huurders. Wij werken samen met bedrijven om hun medewerkers een passende woning, gemeubileerd of gestoffeerd, te kunnen aanbieden. Indien uw woning niet is gemeubileerd, kunnen wij die voor u meubileren! Bekijk meer informatie over het verhuren van woningen in Amstelveen, Amsterdam, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Loosdrecht, Naarden, Utrecht en Weesp en omstreken of laat uw woning direct door verhuren door de verhuurmakelaar bij u in de regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *