12 8888 6666 info@sitename.com

Een mobiele printer voor het optimaal vergelijken van huizen

Wanneer u huizen gaat bezoeken in Spanje, wil u uiteraard zelf foto’s nemen om een zo accuraat mogelijk beeld te krijgen van ieder pand. Op deze manier raakt u niet beïnvloed door een folder waarin kleine gebreken niet zichtbaar zijn. Maar waarom zou u wachten tot thuis om uw foto’s af te drukken wanneer dit ook onmiddellijk kan met een mobiele fotoprinter? Ideaal voor onderweg of om eenvoudig mee te nemen bij uw volgende huizenjacht. Met een mobiele fotoprinter print u binnen de minuut foto’s vanaf uw tablet of smartphone. Zo kan u ze meteen ophangen aan een whiteboard of in bundels naast elkaar leggen om de verschillende panden met elkaar te vergelijken. Voorzie elke fotoreeks ook van een lijstje met positieve en negatieve punten om een ultiem overzicht van alle bezochte gebouwen te verkrijgen. Bovendien kan u een mobiele fotoprinter ook gebruiken voor het vastleggen van vakantieherinneringen. In het overzicht hieronder zetten we drie mobiele fotoprinters met hun voor- en nadelen voor u op een rijtje. Al deze printers zijn te koop bij 123inkt.be.

Canon SELPHY CP1300

De canon SELPHY CP1300 is een mobiele fotoprinter met wifi. Met zijn afmetingen van 180,6 x 135,9 x 63,3 mm (LxBxH) is deze printer niet de kleinste in zijn soort. Toch heeft deze printer een heel aantal andere voordelen. Zo heeft hij een afdruksnelheid van maar liefst 27 sec., wat bijzonder snel is voor een mobiele printer, en een ingebouwde papierlade. Op deze manier kan u foto’s snel achter elkaar afdrukken zonder dat u telkens manueel papier moet invoeren. Verbind uw smartphone, camera of tablet eenvoudig via Apple AirPrint, Mopria, de Canon PRINT-app of wifi. De Canon SELPHY heeft daarnaast een aantal slimme functies zoals het printen van ID-foto’s op pasfotovellen. Met zijn 8,1 cm touchscreen is deze fotoprinter bovendien eenvoudig te bedienen. Deze printer maakt gebruik van canon inktpatronen van het type KP-36IP.

Canon Zoemini

De canon Zoemini is de ideale fotoprinter om overal mee naartoe te nemen. Deze printer op zakformaat heeft afmetingen van slechts 82 x 118 x 199 mm (LxBxH). Door zijn kleine formaat levert deze fotoprinter kleine foto’s af van slechts 5 x 7,5 cm. Deze handige pocket printer heeft een heel aantal voordelen. Zo kan je je smartphone gemakkelijk en snel verbinden met de Zoemini via bluetooth. Met de Canon Mini Print-app voeg je vervolgens eenvoudig en snel filters, vervormingen, tekeningen en tekst toe aan je foto’s. Daarnaast heeft deze printer ook een tile-functie, zo kan u één afbeelding verdelen over meerdere foto’s. De Canon Zoemini maakt geen gebruik van inktpatronen aangezien hij werkt met ZINK (Zero Ink)-papier. Tijdens het afdrukken wordt de afbeelding namelijk zichtbaar door het gebruik van warmte. Geen gesleur en gepruts met inktpatronen dus!

Fujifilm Instax mini 11

Strikt genomen is de Fujifilm Instax mini 11 geen printer, maar een camera. Hetgene wat deze camera ook een printer maakt is het feit dat de foto’s die u neemt instant geprint worden. Op deze manier ziet u  meteen het resultaat. Dankzij haar compact ontwerp neemt u deze camera overal eenvoudig mee naartoe. De Fujifilm heeft daarnaast ook een aantal handige functies. De automatische belichting zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw foto’s nooit te donker of overbelicht zijn. Ook is deze instantcamera voorzien van een speciale selfielens zodat u gemakkelijker foto’s van uzelf kan nemen in uw favoriete ruimtes. De Fujifilm Instax mini 11 werkt enkel met het Fujifilm instant fotopapier. Zorg er dus voor dat u altijd een voorraad heeft liggen.

Wij hopen dat deze blog u geholpen heeft met het kiezen van de mobiele printer die bij uw noden en wensen past. Of u nu belang hecht aan het formaat van de printer, hoe gemakkelijk u hem kan verbinden met uw smartphone of de grootte en kwaliteit van de foto’s, de mobiele printer die u zoekt vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *