12 8888 6666 info@sitename.com

Kenmerken

Kenmerken van een vakantiewoning in het buitenland

Bij aankoop van een huis in het buitenland moet u zich realiseren dat er toch iets meer bij komt kijken dan alleen de aankoop van een huis. Medvilla biedt duurzame en luxe tweede woningen aan in in Torrevieja, Orihuela Costa Huizen, Huizen in Benidorm, …

Waar in het buitenland?

Als u een prachtig huis in het buitenland heeft gevonden en het ligt in een mooi gebied dan moet u zich er ook van bewust zijn dat u er regelmatig heen moet. Hoe verder weg, hoe meer het kan gaan tegenstaan om er eventjes heen te gaan.

Onderhoud en beheer

Een appartement is gemakkelijker te onderhouden dan een oude nostalgische woning. Wanneer u zelf niet zo handig bent en u kiest voor een wat ouder huis dan is het verstandig om eerst een begroting door een deskundige te laten maken.

Verhuren van uw huis en sleutelbeheer

Als u uw tweede huis in het buitenland wilt verhuren dan is het heel handig om met een dorpsbewoner een afspraak te maken om de gasten in uw huis te ontvangen, de waarborg te verrekenen en te laten inspecteren of er schade aan het huis en/of inboedel is aangebracht. De kosten die u hieraan kwijt bent is veel minder dan de benzine om zelf heen en weer te rijden. Belasting en uw tweede huis De Nederlandse fiscus schijnt nog steeds op jacht te zijn naar tweede huizen in het buitenland.

Het schijnt dat er vele duizenden huizen in het buitenland niet bij de Nederlandse fiscus zijn opgegeven. De Nederlandse belastingdienst heeft voor huiseigenaren in het buitenland de inkeerregeling bedacht. Wanneer u uw huis alsnog aanmeldt dan krijgt u geen boete.

. Reeds 1.500 eigenaren van een tweede huis hebben reeds van de inkeerregeling gebruik gemaakt. Momentum Real Estate biedt duurzame en luxe tweede woningen aan in Turkije, Spanje en Costa Rica