12 8888 6666 info@sitename.com

Huis beveiligen

Camerabewaking is een van de meest gekozen bewakingssystemen voor het voorkomen, opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme. Camerabewaking is bovendien de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid.

Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.

De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privĂ© woning, winkel of bedrijf. Het heeft enkel voordelen, een hoge en constante beeldkwaliteit en resolutie , bewegingsdetectie (motion detection) , mogelijk om via internet of intranet de beelden te bekijken, perfect te integreren in uw bestaande systemen, lage installatiekost, niet duurder dan analoge bewakingssystemen, lage onderhoudskosten dankzij bewaring op digitale media (harde schijf, geheugenkaarten,…)

Uw woning of bedrijf beveiligd tegen indringers of ongewenste bezoekers


Technologie-tips

Uw brandkast – uw toegang

Een eigendom of plaats met mechanische onderdelen onderdelen beveiligen, wij geven u advies op maat en werken samen met erkende installateurs om aan uw wensen te voldoen.

Ook draadloos

Dankzij de snelle evolutie van de digitale media is de kwalitieit van de camerasystemen met grote sprongen erop vooruit gegaan. De draadloze systemen zijn perfect integreerbaar in een bestaand systeem en zorgen ervoor dat moelijk bereikbare plaatsen ook perfect beveiligd worden.

Digitale Video-opnames

De opnames van digitale camera’s worden bewaard op een harde schijf, u kan zelf bepalen hoe lang en hoe gedetailleerd de beelden bewaard worden.

Domeinbewaking

Een domein afbakenen met camera’s of met infrarood bakens, of met een combinatie van techniek. Een oplossing op maat kan op aanvraag, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.