12 8888 6666 info@sitename.com

About

Rudi is als gediplomeerd makelaar in 2006 vanuit de Belgische makelaardij gestart met de verkoop van Spaans onroerend goed, eerst onder de naam Costa Blanca Villas om nadien MedVilla op te richten die meer dan alleen maar villas aan de Costa Blanca aanbiedt. Sinds 2006 begeleiden wij onze klanten bij hun zoektocht naar hun tweede verblijf in Spanje en dit zowel aan de Costa Blanca alsook aan de Costa Calid

MedVilla is oorspronkelijk een familiebedrijf dat reeds enkele jaren actief is binnen de Spaanse vastgoedsector. Ondertussen is MedVilla uitgegroeid tot een vast waarde aan de Costa Blanca zuid regio alsook aan de Costa Calida met gespecialiseerde medewerkers, elk regio gebonden onder leiding van de zaakvoerders.

Tevens begeleidt en adviseert Rudi u bij de bouw of verbouwing van uw droomhuis onder de Spaanse zon. Door onze kennis en passie van de Spaanse Vastgoed markt en onze kwalitatieve services voor onze klanten die centraal staan, hebben wij reeds talrijke succesvolle transacties afgesloten en heel wat tevreden klanten.

Zoekt u een woning, overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidige woonhuis of heeft u een ander huis op het oog? Dan bent u bij ons in de juiste makelaarshanden.

Onze specialiteit is om het aankoopproces van een tweede verblijf aan Costa Blanca gemakkelijk en zorgeloos te laten verlopen. Wij verzekeren u een veilige aankoop die perfect voldoet aan al uw wensen. Het aankoop traject, de regels en juridische procedures bij aankoop van een tweede verblijf aan Costa Blanca zijn verschillend dan in Nederland en Belgiƫ. Voorlichting en uw goed informeren is dan ook belangrijk. Bij MedVilla Spanje zijn alle experts aanwezig om uw van waardevolle informatie te voorzien.

Het aanbod van huizen en appartementen is uitgebreid en gevarieerd. Onze nieuwbouwprojecten voldoen volledig aan de huidige Europese voorschriften en normen. We selecteren zorgvuldig ons aanbod nieuwbouw villa’s en appartementen, kijken uit naar toplocaties en werken enkel met projecten die bankgaranties bieden om u zo van een veilige aankoop te verzekeren.